top of page
DSC_4804.jpg

G å r   n i   b r ö l l o p s t a n k a r ?

 

Har ni svårt att veta var ni ska börja? Vad behöver man tänka på? Hur mycket kostar det?

 

Då är ni varmt välkomna att boka en konsultation hos oss. Där går vi i lugn och ro igenom era planer, önskemål och förväntningar. Inför konsultationen är det bra om ni har sparat ner några inspirationsbilder på buketter/blommor ni gillar. Under konsultationens gång så kan flera frågor komma upp som vi tar hand om efterhand som tiden går.

 

För att boka en konsultation så är det lättast som ni ringer till butiken på 0413-106 66, mejlar på info@alexsblomsterhorna.com eller i frågeformuläret här nedan.

 

En konsultation kostar 500 kr som betalas direkt efter den är avslutad. Denna summa dras sedan av på blomsterbinderiet i samband med att blommorna betalas på er bröllopsdag.

 

Välkomna att inspireras!
 

DSC_4545.jpg

Ida & Erf

Alex var så tillmötesgående och lyssnade verkligen in mina och min (då) blivande mans önskemål till bröllopsbukett. Den blev otroligt vacker och hade element som passade fint till färgpaletten och säsongen. Kunde verkligen inte bli bättre! Rekommenderar Alex starkt!

Sofia & Duncan

Jag ville bara skriva och tacka så hemskt mycket för blommorna och all hjälp med dem. Vi var extremt nöjda med allting, så vackra verkligen. 

 

Tusen tack!

Linda & Daniel

Tack Alexandra för din proffsiga hjälp och superfina blommor och bordsdekorationer till vårt bröllop. Dagen blev för oss helt fantastisk, så vacker och oförglömlig!
DSC_5126.jpg

I n s p i r a t i o n s b i l d e r

Här nedan så kan ni se på bilder av bröllop som vi gjort.

DSC_4582.jpg

S Ä G  H E J ! :)
Är det brådskande ring butiken på 0413-106 66.

Tack för ditt meddelande!

Vi återkommer inom 2 arbetsdagar,

är det brådskandering butiken på 0413-106 66.

bottom of page