top of page
  • Skribentens bildalex

Februaris nyhetsbrev

Äntligen är februari här! För mig så är det verkligen starten på våren samt kärlekens månad! Butiken bara fylls med vårblomster, penseer, tulpanlökar, pärlhyacinter och vanliga våriga hyacinter! Inspirationen bara kliar i fingrarna och ser så fram emot att snart kunna planta ut en massa härligt i trädgården!Men om vi ska ta en sak i taget så börjar ju alla hjärtans dag närma sig med stormsteg! Och vi vill verkligen inviga vår härliga blomstershop här på hemsidan! Så om ni beställer en alla hjärtansdags bukett via hemsidan och anger koden " karlek2024 " så får ni 10% på buketten! Hurbra? Detta gäller fram till och med alla hjärtans och ni kan nyttja koden hur många gånger ni vill! Ni kan sedan som vanligt välja om ni önskar att få den levererad hem eller om ni önskar att hämta upp den hos oss i butiken! Här ser ni vilka kärleksbuketter det finns att välja mellan:


Vidare till månadens vara!

För att fortsätta fira alla hjärtans dag så tänkte jag att en ypperlig present till sin käraste är ju ett smycke, så därför så får ni under februari månad 20 % på smyckena från BUD TO ROSE, detta kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudande. Gäller alltså från och med idag, 1/2 till och med 29/2.


Dom har så mång fina olika smycken, så det finns verkligen något för alla! Och för att enklast kolla in vilka smycken vi har hemma så är ni varmt välkomna in i butiken!
Denna våren kommer bjuda på tävlingar, kundkvällar, kurser och mycket annat roligt! Vi kanske tillochmed kommer utöka vår blomstershop här på sidan, så missa in att kika in den lite då och då :) Och för att ni inte ska missa något, så se till att följa butiken på alla sociala plattformar! alexsblomsterhörna kan ni söka på så hittar ni mig överrallt :)


Tack och bock för denna månadens nyhetsbrev, hoppas ni tycker att detta är en lika trevlig grej som jag tycker! Ha en fin kväll!

73 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page