top of page
  • Skribentens bildalex

Mars nyhetsbrev

Ojoj allihop! Nu börjar man ju verkligen kunna känna våren smyga sig på! Solen har tittat fram de flesta dagarna och visst har det varit kyligt i vinden, men bara lite sol gör att hoppet om våren snabbt kommer tillbaka!

Så sent som igår så har jag köpt hem penséer, scillor, tulpaner, narcisser, tete a tete och härliga primulor till butiken! I olika härliga vårig färger! Så varmt välkomna in till oss under helgen för att köpa hem härliga vårblomster till era utplanteringar och rabatter!
Påtal om plantering, visste ni om det att om ni sparar era hyacintlökar sen julen så kan ni plantera ut dom nu till våren så kommer ni ha härliga hyacinter som slår ut i er trädgård till nästa vår! Härligt va?


Här på bilden ser ni ljusgula hyacinter som jag hade hemma i butiken för ett tag sedan, är det något som ni vill att jag ska ta hem fler av nu på våren?
Månaden som har gått


Nu är kärlekens månad över för denna gången, men tycker gott att vi alla kan bli lite bättre på att visa kärlek till våra nära & kära lite alltid. Sen behöver man inte alltid köpa något eller så, utan ett par uppskattande ord eller meningar gör susen bara det! Fick du några blommor eller någon annan härlig alla hjärtansdag present nu den 14 februari?
Vidare till månadens vara!


Det som ni alla väntat på kan jag tänka mig! Denna månaden så har vi nämligen 15 % på ester & erik ljusen som vi har i butiken! Gäller mars månad ut och kan inte kombineras med andra erbjudande eller rabatter. Vi har massa olika färger hemma i butiken, så det finns något som passar alla :) Såklart man kan ha våriga ljus tända nu när det börjar gå mot ljusare tider också! Det piggar upp väldigt kan jag lova!
Har ni några önskemål inför kommande månadens vara? Kommentera det här nedan, vem vet, det kanske blir just ditt önskemål nästa månad!


Ha en fortsatt fin månad, innan vi vet ordet av det så är det dags för ännu ett nytt nyhetsbrev :)


bilderna är som vanligt tagna av fantastiska @jojoflorere hälsningar, alex's blosmterhörna


48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page