top of page
  • Skribentens bildalex

Midsommarblomster

Äntligen är den somrigaste högtiden här! Nämligen midsommar! Det är mycket blommor som varit i rullning nu de senaste veckorna, först morsdag, sen skolavslutningar, konfirmationer, studenter och om en vecka nalkas midsommar! Beställningar på midsommarkransar börjar trilla in, men även beställningar på våra populära gör-det-själv-kit! Så tänkte såklart att ni ska få infon här också :)

Vuxen: 469 kr


Barn: 369 kr


"Större" krans till vuxen: från 569 kr


Går jättebra att önska färger, och det gör man vid beställning.


Vi kommer också sälja härliga 'gör det själv kit' där man får med allt du behöver för att linda en fin midsommarkrans! Här önskar man också färger vid beställning dessa kit kostar ord. pris 319 kr/st, men om ni beställer ert kit innan tisdagen den 18/6 så får ni ert kit för 279 kr istället!


Att beställa kransar eller kit går bra att göra via telefon på 0413-10666, mail på info@alexsblomsterhorna.com eller kom förbi butiken!


På midsommarafton kommer vi ha öppet 09 - 13 för alla er som vill in och handla en midsommarpresent innan ni åker iväg på festligheter! Har ni några frågor så går det bra att ställa dom nedan i kommentarerna så gör jag mitt yttersta för att svara så snabbt så jag kan! Ha en fin kväll!
136 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page